Відкрили оновлене відділення «Укрпошти» у селі Острів

Відкрили оновлене відділення «Укрпошти» у селі Острів

У селі Острів Великоберезовицької громади відкрили оновлене відділення «Укрпошти». У приміщенні здійснили сучасний ремонт, а також створили комфортні умови для відвідувачів.
 
«Наша молода громада з перших днів приділяє значну увагу закладам соціальної сфери. Острів - велике село, у якому збільшується кількість населення. Тому поштове відділення не могло функціонувати у таких умовах, як було раніше. За ініціативи старостинського округу, підтримки депутатів, виконавчого комітету нам вдалося повністю оновити приміщення і створити сучасні й комфортні умови для населення. Поки тривали ремонтні роботи послуги «Укрпошти» тимчасово надавались на території села Буцнів», - зазначив селищний голова Андрій Галайко.
 
За словами керівниці Тернопільської дирекції «Укрпошти» Любові Гринчишин, відділення у селі Острів уже повноцінно розпочало своє функціонування.
 
«Дякуємо громаді та її керівнику, що доклали зусиль і створили комфортні умови роботи як для працівника так і для людей, щоб їм було тепло і зручно. Ми розуміємо, що в умовах війни надзвичайно важливо виконувати свої функції, виплачувати пенсії і допомоги, тому забезпечуємо майже всі виплати на території України», - розповіла Любов Гринчишин.
 

logo vb