В Йосипівці провели в останню путь 29-річного Героя Романа Шугиту

В Йосипівці провели в останню путь 29-річного Героя Романа Шугиту

Сьогодні, 16 квітня у селі Йосипівка Великоберезовицької громади попрощались із загиблим воїном Романом Шугитою.

Роман Юрійович Шугита народився 1 червня 1994 року в селі Йосипівка. Навчався у місцевій школі, згодом закінчив Збаразьке професійне технічне училище за спеціальністю автомеханік. Після служби в армії працював за фахом. Був добрий, працьовитий, щирий, вихований, дружелюбний… 11 квітня 2024 року Роман Шугита загинув у важкому бою з окупантами.

Односельці провели Романа рідним селом востаннє… Сьогодні уся громада у скорботі, плакало небо… Ми втратили ще одного Героя, ще одного вірного патріота та найкращого сина України.

Попрощатися з Романом Шугитою прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, бойові побратими, сусіди, представники влади та духовенства.

Траурна хода пройшла від рідної домівки хлопця до Церкви Преображення Господнього села Йосипівка, а далі попрямувала на кладовище, де поховали Романа Шугиту.

У Романа залишилась мати Ганна, батько Юрій, брат Василь, братова Світлана та племінники Максим, Мар’яна і Христина.

Висловлюємо слова співчуття усій родині полеглого воїна! Сумуємо разом з вами і розділяємо страшний біль втрати… Вічна пам’ять та шана Герою!

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/VelykoberezovytskaGromada/posts/pfbid0vqmT752dmGdF7XL5GnGG4sdc16UuaBu9x78iMRGTBL3HKHmCKm7NjgddiCWEzjNkl

logo vb