В громаді працює "Ветеран клуб" для військовослужбовців та їхніх родин

В громаді працює "Ветеран клуб" для військовослужбовців та їхніх родин

У Великоберезовицькій громаді для військовослужбовців, ветеранів, учасників бойових дій та їхніх рідних працює VETERANS CLUB.
 
У рамках ініціативи уже відбулися три зустрічі. На першій діти - учасники аматорського колективу клубу с. Острів подарували захисникам чудове дійство вертепу, привітали із Новим роком та Різдвом, опісля у теплій атмосфері за філіжанкою кави обговорили питання, які хвилюють ветеранів.
 
На другій зустрічі фахівці із соціальної роботи провели арт-терапевтичний майстер-клас для дружин військовослужбовців. Зустріч подарувала учасницям приємні хвилювання, невимушену бесіду у процесі роботи та емоційне розвантаження.
 
Третю зустріч присвятили заняттю з арт-терепії Малюнок «Дерево» для членів сімей загиблих Героїв нашої громади. Учасники мали змогу поспілкуватися у теплій атмосфері та підтримати один одного у спільній справі. На зустріч також завітав селищний голова Великоберезовицької громади Андрій Галайко. Він побажав рідним загиблих миру, спокою, витримки та привітав зі святом Стрітення Господнього.
 

logo vb