Учні та вчителі ліцеїв Великоберезовицької громади отримали подарунки за участь у проєкті

Учні та вчителі ліцеїв Великоберезовицької громади отримали подарунки за участь у проєкті

Голова селищної ради Андрій Галайко, начальник відділу економічного розвитку Оксана Зазуляк, начальник відділу освіти Василь Цаль та головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Антимис в рамках проєкту "Платформа згуртованості" взяли на себе приємну місію передачі подарунків учасникам проєкту – учням та вчителям.
 
Головна мета проєкту полягає в створенні діалогових майданчиків у Великоберезовицькій громаді та навчальних закладах для підтримки інтеграції внутрішньопереміщених осіб та підлітків шкільного віку. Ініціатива спрямована на підвищення соціальної згуртованості та створення сприятливого середовища для всіх громадян.
 
Для облаштування діалогових майданчиків для школярів на базі приміщень укриттів п'яти закладів середньої освіти передано проектори та обладнання для них, навальні та розвиваючі ігри. Відбір ігор та обладнання здійснювався на основі результатів опитування, в якому взяли участь майже 800 учасників освітнього процесу. Це стане основою для інтерактивної та ефективної комунікації між різними верствами громади.
 
Також у грудні 2023 року в рамках проєкту відбувся тренінг з проєктного менеджменту, в подальшому учасники тренінгу зможуть реалізувати власні проєктні ідеї, спрямовані на покращення якості освіти у закладах освіти громади, взявши участь у мініпроєкті, який буде організовано органами місцевого самоврядування.
 
Крім того, реалізація проєкту сприяла відкриттю клубу фінансової грамотності при відділі освіти, Великоберезовицька селищна рада підписала меморандум про співпрацю з громадською організацією «Діловий клуб «Партнер»». У березні –квітні 2024 року у закладах освіти будуть проведені турніри з фінансової грамотності за допомогою соціально-економічного стимулятора із управління ресурсами «Живий капітал». Це стане чудовою можливістю для учнів проявити свої здібності та підготувати команду для участі в обласному турнірі з фінансової грамотності.
 
Реалізувати ініціативу вдалося у рамках проєкту «Підтримка інклюзії та соціальної згуртованості в Україні: адаптація та відновлення як відповідь на війну», що реалізується Інститут миру і порозуміння разом з партнерами - Діалог у дії, Мирні зміни, за підтримки Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії.
 
Дякуємо за співпрацю нашим партнерам Освітньо-аналітичний центр розвитку громад та усім учасникам проєкту.
 

logo vb