У Великій Луці попрощались із загиблим Героєм Василем Кубою

У Великій Луці попрощались із загиблим Героєм Василем Кубою

Жорстока війна не припиняє приносити жаль та скорботу у нашу громаду. Не висихають сльози матерів. Війна один за одним забирає їхніх синів. Розривається серце від болю.

У селі Велика Лука, сьогодні 25 січня, провели в останню путь Героя Василя Кубу, який до останнього стояв на захисті Батьківщини та віддав життя за кожного з нас.

Василь Тарасович Куба народився 6 квітня 1992 року у селі Велика Лука, навчався у Мишковицькій школі. У 14 років втратив батька та став опорою і помічником для своєї матері й сестри. У 2022 році одружився та згодом у нього народилась донечка, якій зараз 9 місяців.

В травні 2023 року Василя мобілізували до лав Збройних Сил України. Захищав нашу державу на Донецькому напрямку. Він був командиром відділення 1 десантно-штурмового відділення в/ч А0224. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

У пам’яті всіх, хто знав його, він назавжди залишиться добрим, скромним, ввічливим, спокійним та справжнім патріотом…

Жалобна хода пройшла від рідної хати воїна до церкви святого Архистратига Михаїла села Велика Лука. Звідти траурний кортеж відправився на кладовище. В останню мить земного буття нашого захисника пролунав державний гімн України у виконанні військового оркестру. Дружині Василя вручили прапор України як символ держави, якій вірно і до кінця служив її чоловік…

Три постріли почесної варти сповістили всім, що тут навіки спочив Герой, який загинув за Україну.

У Василя залишилась донечка Марія, дружина Леся, мати Марія, сестра Оксана…

Найщиріші співчуття родині. Хай Господь дасть Вам витримки й сил пережити це страшне горе. Низький уклін та вічна шана нашому воїну-захиснику.

Героям слава!

 

Більше фото: https://www.facebook.com/VelykoberezovytskaGromada/posts/pfbid0Mr2rfEWJuZLqNiV5tLeVKgFKvVmtNR4wAiCkgi9iBeW2e4so8i59uwvetvB18oBvl?locale=uk_UA

logo vb