У Мишковичах встановили меморіальну дошку загиблому Герою Івану Митулинському

У Мишковичах встановили меморіальну дошку загиблому Герою Івану Митулинському

У селі Мишковичі Великоберезовицької громади відкрили памʼятну дошку старшому солдату парашутно-десантного батальйону Івану Митулинському.
 
Він загинув 17 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.
Захід розпочався біля Мишковицького ліцею, місця навчання та роботи Івана. Пролунав гімн України та почесне право відкрити меморіальну дошку надали дружині і матері загиблого воїна.
 
Івану Митулинському було 39 років. Народився 24 січня 1984 року у селі Велика Лука. Навчався та згодом працював у Мишковицькій загальноосвітній школі (тепер Мишковицький ліцей), на стіні якого встановили пам’ятну дошку.
 
Вшанувати пам’ять нашого захисника прийшли його рідні, друзі, однокласники, колеги, односельчани, представники влади та духовенства.
 
«Сьогодні вшановуємо пам’ять та низько схиляємо голови перед героїчним подвигом загиблого Івана і висловлюємо слова підтримки рідним. Дякуємо матері – Марії Зіновіївні, за те що виховала справжнього воїна та патріота своєї держави. Ця дошка буде нагадувати усім, яку високу ціну ми платимо за свободу та незалежність України», - сказав селищний голова Великоберезовицької громади Андрій Галайко.
 
Після освячення меморіальної дошки усі присутні вшанували пам’ять полеглого Героя хвилиною мовчання.
 
Слава Україні!
Героям слава!
 

logo vb