У громаді реалізуватиметься проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України»

У громаді реалізуватиметься проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України»

Меморандум про співпрацю підписали Великоберезовицька селищна рада та громадська організація «ТМЖК «Відродження нації».

Завдяки співпраці у громаді реалізуватиметься проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що спрямований на розвиток та посилення організаційної спроможності місцевих жіночих організацій, розвиток програм/послуг для ВПО та приймаючих громад по наданню гендерно чутливої гуманітарної відповіді, координацію зусиль по впровадженню місцевих ініціатив у межах Резолюції Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека», розвиток лідерства та залучення їх до процесів відновлення.

У рамках проєкту підтримуватиметься низка заходів для підвищення рівня згуртованості, взаємопідтримки, включеності та доступу до послуг у громаді.

Проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією ПАКТ і ГО «ТМЖК «Відродження нації».

Завдяки співпраці у рамках проєкту Великоберезовицька ТГ отримала благодійну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток на території громади. Це засоби гігієни та побутова хімія.

Також отримали товари та обладнання для дитячого простору.

Дякуємо за допомогу та підтримку у важкий час!

 

logo vb