РОЗПОРЯДЖЕННЯ Про скликання засідання  двадцять другої сесії  Великоберезовицької селищної  ради восьмого скликання. 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ Про скликання засідання  двадцять другої сесії  Великоберезовицької селищної  ради восьмого скликання. 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від   09 листопада  2022 року №  307

Про скликання засідання  двадцять другої сесії  Великоберезовицької  селищної  ради восьмого скликання. 

 

          Згідно зі статтями 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні: 

     

1.Скликати  двадцять другу сесію Великоберезовицької селищної  ради VIІІ скликання та призначити її пленарне засідання на 22 листопада  2022 року, в приміщенні районного будинку культури  за адресою:  вул.Шкільна №4  м.Тернопіль              

Сесійне  засідання   розпочати  о 10 годині  00 хв.  

2.Затвердити проект порядку денного двадцять  другої  сесії восьмого скликання Великоберезовицької селищної ради  згідно додатку.

 

Селищний голова                                                            Андрій ГАЛАЙКО

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ                                     

двадцять другої сесії селищної ради восьмого скликання

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ

1.Про затвердження звіту про виконання бюджету Великоберезовицької селищної ради за 9-ть місяців 2022 року.

2.Про внесення змін до Великоберезовицького селищного бюджету  на 2022 рік.

3. Про міжбюджетні трансферти.

4. Про внесення змін до Програми підтримки  внутрішньо-переміщених та евакуйованих осіб на території Великоберезовицької громади у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні (зі змінами) , затверджененої рішенням виконавчого комітету  №34 від 17.03.2022 року  на 2022 рік.

5.Про затвердження Програми соціально- економічного та культурного розвитку Великоберезовицької  територіальної громади на 2023 рік.

6.Про затвердження  Програми «Організація  культурно-масових заходів у Великоберезовицькій територіальній громаді на 2023 рік»,  

7.Про затвердження цільової Програми цивільного захисту населення і територій Великоберезовицької селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру  на 2023 рік. 

8.Про затвердження Програми підтримки  внутрішньо-переміщених та евакуйованих осіб на території Великоберезовицької громади у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні на 2023 рік.

9. Про внесення змін до Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великоберезовицької селищної ради 

10. Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Великоберезовицької селищної ради 

11. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які  надаються через Центр надання адміністративних послуг Великоберезовицької селищної ради.

12.Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Великоберезовицької селищної ради на 2021-2023 роки.

13.Про затвердження Програми фінансової підтримки КП Аква Сервіс Великоберезовицької селищної ради  на 2023 рік.

14.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства Великоберезовицької селищної ради «Великоберезовицьке» та поповнення його статутного фонду на 2023-2024 роки.

15. Про внесення змін до Переліків першого та другого типів об'єктів оренди, які підлягають передачі в оренду на аукціоні та без аукціону.

16.Про внесення змін до Програми  розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства Великоберезовицької селищної ради "Тернопільський районний центр первинно медико - санітарної допомоги"  Великоберезовицької селищної ради Тернопільського району на 2021 - 2023 роки

17.Про продовження  терміну дії  договору  оренди земельної ділянки      для ведення фермерського товарного сільськогосподарського виробництва,  на території села Настасів  (за межами населеного пункту), укладеного з ПАП «Агропродсервіс» від 28.12.2015 року  № б/н.

18.Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку не сільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю,   в межах  с. Петриків Тернопільського району 

19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго»  в с.Мар’янівка (ЗТП -438)

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго»  в с.Настасів (ПС35/10кВ))

21.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності,  що знаходиться в користуванні  КП «Тернопільводоканал» .

22.Про надання дозволу  гр. Патряк Степану Михайловичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по   вул. Ст. Бандери, 41,  смт. Велика Березовиця .

23.Про продовження  терміну дії  договору  оренди земельної ділянки   розташованої на території села Буцнів      (за межами населеного пункту), укладеного з приватно-орендним  підприємством «Улич» 

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в с.Мишковичі  вул. Січових Стрільців, 5а  .    

25.Про продовження  терміну дії  договору  оренди земельної ділянки  для ведення фермерського господарства  в с. Настасів  укладеного з гр. Сікорським Олегом Григоровичем від 29.11.2012 року  № 114. 

26.Про вилучення  земельної ділянки   для ведення особистого селянського господарства в смт. Велика Березовиця, яка знаходиться у користуванні гр. Мирки Людмили Миколаївни .

27.Про надання дозволу ПМП «Імпульс»  на складання проекту землеустрою щодо відведення  в оренду земельної ділянки  в селі  Острів

28.Про передачу  ФО-П Дуб҆янському Ігорю Івановичу   в оренду   земельну ділянку комунальної власності   для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, в с. Настасів 

29.Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель комунальної власності (дороги  с.Острів)

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування КП «Великоберезовицьке» для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту с.Миролюбівка Тернопільського району.

31. Про затвердження детального плану території земельної ділянки гр. Курівчака Юрія Михайловича для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку,   с. Петриків Тернопільського району  

32.Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки гр. Гірняка Мирослава Ярославовича  приватної власності для будівництва індивідуального житлового будинку  в с. Петриків Тернопільського району  

33.Про надання дозволу на  розроблення детального плану території земельної ділянки гр. Трошина Дениса Юрійовичаприватної власності для індивідуального садівництва   в с. Петриків Тернопільського району  

34.Про затвердження детального плану території земельної ділянки при- ватної власності гр. Балабан Руслани Анатоліївни для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  в смт. Велика Березовиця Тернопільського району . 

35.Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок гр. Липки Володимира Івановича   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Петриків Тернопільського району.                                36.Про   надання дозволу на розроблення детального плану території пземельної  ділянки гр. Орліти Йосифа Володимировича   для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в смт.Велика Березовиця .

37. Пронадання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки гр. Сулипи Романа Несторовича  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  в селі Петриків Тернопільського району  

Селищний голова                                                                             Андрій ГАЛАЙКО 

 

             

logo vb