Обґрунтування щодо закупівлі

Обґрунтування щодо закупівлі

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія.

Великоберезовицька селищна рада; 47724, Тернопільська обл., Тернопільський р-н., смт Велика Березовиця, вул. Микулинецька, 42 (фактична адреса); код за ЄДРПОУ: 04393462; Орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: «Нове будівництво Центру надання адміністративних послуг по вул. С.  Бандери 1-А в смт Велика Березовиця Тернопільського району Тернопільської області»  (ДК 021:2015 код 45000000-7 Будівельні роботи)

Місце та обсяг виконання робіт.

Адреса об’єкту: вул. С. Бандери 1-А в смт Велика Березовиця Тернопільського району Тернопільської області. Обсяг робіт визначено у Додатку 3 «Технічне завдання» до тендерної документації.

Дата оголошення:  26.03.2024

Строк виконання робіт: до 31.12.2025 року.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-26-008958-a

Вид процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями у відповідності до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 (далі — Особливості). У тендерній документації відповідно до частини 3 статті 22 Закону та абзацу 10 пункту 3 Особливостей також відображені певні додаткові обов'язкові умови), встановлення яких передбачено Фінансовою угодою між Україною та Європейським інвестиційним банком щодо реалізації Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, реалізованої відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, ратифікованої Законом від 22.04.2015 р. № 346-VIII3,  які описані у Керівних принципах імплементації Програми, схвалених ЄІБ як такі, що відповідають Керівництву ЄІБ із закупівель. Такі додаткові обов’язкові умови можуть відрізнятися від норм Закону і Особливостей, проте підлягають застосування для цього тендеру.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 24834680 грн. з ПДВ

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості робіт на основі Проектно-кошторисної документації Нове будівництво Центру надання адміністративних послуг по вул. С. Бандери 1-А в смт Велика Березовиця Тернопільського району Тернопільської області Коригування» від 01.06.2023 за виключенням робіт: на утримання служби замовника та інжинірингові послуги.

Порядок та строки фінансування.

Визначаються Постановою Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2019 року № 1070 «Деякі питання здійснення розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти», Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 р. № 1764 «Про затвердження Порядку державного фінансування капітального будівництва», умовами Договору та узгодженим Сторонами Планом фінансування виконаних робіт, який є невід`ємною частиною Договору. План фінансування виконаних робіт складається з урахуванням Календарного графіку виконання робіт і порядку проведення розрахунків за виконані роботи.

Джерелом фінансування робіт є субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України та кошти місцевих бюджетів. Кошти, виділені в рамках вищезазначеної програми, мають цільове призначення та не можуть бути використані для інших потреб, окрім зазначених у трьохсторонній Угоді про передачу коштів позики № 13110-05/245 від 15 грудня 2023 року між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Великоберезовицькою селищною радою.

Порядок надання субвенції визначається Постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 р. № 1068 з урахуванням Постанови КМУ від 8 травня 2019 р. № 378 та Угодою про передачу коштів позики № 13110-05/245 від 15 грудня 2023 року між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Великоберезовицькою селищною радою, укладеною відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Проект «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України»), ратифікованої Законом України від 22 квітня 2015 року № 346-VIII, за погодженням з Мінінфраструктури та Мінфіном.

Метою проведення закупівлі є покращення доступності надання адміністративних та соціальних послуг; підвищення ефективності роботи Центру надання адміністративних послуг; створення комфортних умов для одержувачів адміністративних та соціальних послуг; збільшення переліку послуг, які надаються через ЦНАП.

logo vb