На сесії Великоберезовицької селищної ради затвердили новий генеральний план для Великої Березовиці

На сесії Великоберезовицької селищної ради затвердили новий генеральний план для Великої Березовиці

Сьогодні 31.01.2024 року відбулось історичне засідання 35 сесії Великоберезовицької селищної ради. Нарешті затверджено новий генеральний план розвитку селища Велика Березовиця. Цей стратегічний документ не змінювався 49 років. Він окреслює напрями розвитку інфраструктури селища, визначає межі парків і скверів, впорядковує використання земель селища Велика Березовиця.
 
Новий Генплан - це стратегічний документ, який наперед вказує, як буде розвиватися громада, регулює забудову селища, дозволяє розробляти та втілювати в життя нові проєкти будівництва обʼєктів інфраструктури.
 
"Генеральний план - це довгострокова стратегія успіху нашого селища. Це важливе рішення цієї каденції селищної ради в інтересах усіх жителів громади. Адже затвердження генерального плану адміністративного центру громади дає змогу розпочати розроблення комплексного плану просторового розвитку територіальної громади, в яку входить 13 населених пунктів. Щиро вдячний усім, хто працював над розробленням генерального плану та депутатам, які взяли на себе відповідальність за майбутній
розвиток селища", - зазначив селищний голова Андрій Галайко.

logo vb